cz

Bombit-ki barefoot Simple modrožluté

Bombit-ki barefoot Simple modrožluté
vyprodáno

Popis

Možné varianty tohoto produktu: tmavě modrý velur (viz foto), sytě červený velur, barva tkaniček a nitě dle přání.

Bombit-ki jsou kožené barefoot boty vyráběné z kvalitní hovězinové kůže. Tento model je ušitý z broušeného tmavě modrého veluru, který má mírný lesk. Velur je po celé ploše boty podšitý vepřovicovou štípenkou, která je nabarvena do tmavě modrého odstínu. Díky podšití botky krásně drží tvar. Bombit-ki šijeme celé ručně! Tyto barefoot botky respektují postavení prstů a tvar nožky, proto nikde netlačí a nedeformují nohu.

Kůže je prošita kvalitní obuvnickou voskovanou nití, všechny vrstvy boty jsou rovněž lepeny, čímž bota zaručuje nejen pevnost, ale i esteticky hezký vzhled.

Kožená botka je nalepena na podrážce (plotně) o tloušťce 4mm.

V Bombit-kách jsou navlečeny sytě žluté kulaté gumy, které se podle potřeby během chůze přizpůsobují pohybu nohy.

Bombit-ki jsou střiženy s velkorysou kulatou špičkou, jsou tudíž vhodné i pro ty, kteří mají "delší" prsty, tzn. nevyhovuje jim příliš zkosený tvar špičky. Tvar těchto botek ovšem bude hovět všem tvarům nožek pro svou velkorysost střihu a tvaru špičky.

Kůži je třeba ošetřovat kvalitními přípravky (vosky, impregnace, krémy apod).

Botky je možné objednat buď v klasické velikosti (např. 38, 39, 40...), nebo je možné ušít boty přesně na vaši nohu podle obkresu.

Při objednávání se, prosím, měřte. Do poznámky k objednávce je třeba vložit nákres vaší nohy na formátu A4 (bosá noha je obkreslena na papír) s potřebnými rozměry:

1. délka nohy od paty ke špičce (k nejdelšímu prstu),

2. šířka nohy (měřeno v nejširším místě, cca v 1/3 celkové délky boty směrem od špičky),

3. šířka paty (měřeno cca 4 cm od konce nohy),

4. výška nártu (měřeno v nejvyšším bodě přes nárt, tam, kde bude cca končit jazyk),

5. výška opatku (rozměr, který chcete, aby botka měla na výšku vzadu na patě, tzn. je možné ušít botky s nižším či vyšším opatkem).

Při obkreslování nohy si nikde nic nepřidávejte, pošlete reálný obkres nohy!!

Při šití botek na míru je možné vybírat z několika typů kůží (hlazenice, lícovka, velur), kůži mohu dle přání nabarvit, je možné kombinovat různé odstíny kůže na jedněch botách. Rovněž je možné si vybrat z několika barevných odstínů nití.

Uvedená cena za boty je orientační, může se mírně lišit na základě konkrétních požadavků zákazníka (brán v potaz druh kůže, náročnost zpracování bot atd.). Na základě vykomunikovaných požadavků bude zakázka naceněna a teprve po jejím schválení zákazníkem bude objednávka zpracována.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.