cz

Vílenka Alexandra

Vílenka Alexandra
vyprodáno

Popis

Zrozená s láskou v nekuřáckém prostředí z jemného ovčího rouna metodou suchého plstění, každá je jedinečný neopakovatelný originál, do kterého je vloženo kus srdce a duše. Křehká dekorace pro váš dům, pro ochranu a štěstí, velmi vhodná jako dárek pro své blízké, rodinu, přátele.

Výška vílenky je cca 20 cm. Lze jí lehce přišpendlit na záclonu či závěs (ideálně v oblasti pasu víly, v tom případě je možné odstranit bílou nit umístěnou ve vláskách určenou k zavěšení), případně je možno jí právě také zavěsit do prostoru, neb víly mají rády volnost.

Jedná se o křehkou dekoraci, není vhodná na hraní pro děti a nesmí se prát, v případě potřeby stačí jen lehce otřít hadříkem. Případné „zašmodrchání" rouna lze upravit opatrným pročísnutím prsty či jehlou.

Barva - bílá a tyrkysová, vlasy okrové

Vílenku Alexandru, která je ochránkyni lidí, zdobí kolem pasu šňůrka korálků, stejné korálky jsou pak také umístěny ve vlasech. Celá vílenka se lehounce třpytí.

Narozena - 30.12.2018

Baleno v celofánovém obalu, posíláno v bublinkové obálce doporučeně. Obyčejně jen na vlastní riziko.

Na požádání (nutno uvést při objednávce) lze zabalit do krásné bílé či kraft dárkové krabičky s průhledným víkem - cena se v tomto případě zvyšuje o 30,- Kč.

Osobní odběr možný po domluvě pouze Ludgeřovice, Petřkovice, centrum Ostrava.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.