cz

Velký kožený batoh - černý

3 890,- Kč
1 ks
14 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
30,- Kč
139,- Kč

Popis

Prostorný kožený batoh.

Vyrobený z hovězí kůže. Velkou výhodou batohu je kapacita a polstrovaná kapsa na notebook. Pro lepší manipulaci je batoh vybaven ouškem. Hlavní komora batohu se uzavírá na zip a dva aktovkové zámky. Na přední straně je kapsa na magnetické zapínání. Na zadní straně je bezpečná kapsa na zip. Má pohodlné nastavitelné popruhy.

Materiál: kůže s jemnou strukturou
Vnější část: přední strana - kapsa na magnetické zapínání
zadní strana - bezpečná kapsa na zip
Vnitřní část: podšívka, polstrovaná kapsa na notebook, kapsa na zip, kapsa na mobil, dvě kapsičky na doklady, poutko na klíče
Zapínání zip: hlavní komory + 2x aktovkový zámek pod přezkou
Ramenní popruhy: nastavitelné, délka popruhů max. 85cm
Rozměry: 35 x 31 x 8,5 cm
Vejde se: formát A4
Barva: černá
Váha: 1,05 kg
Pro: ženy
Poznámka: Každý produkt je jedinečný díky jedinečné struktuře přírodní kůže. Nerovnoměrná barva a drobné nedokonalosti jsou jejími přirozenými vlastnostmi a nepředstavují vadu produktu. Barevný odstín se může lišit v závislosti na nastavení zobrazovacího zařízení, které používáte.

Výrobky jsou nadčasové a kvalitně zpracované.
Jsou určené výjimečným ženám s uměleckou duší, které ocení funkčnost a originální design. Vyrábíme je s vášní, ručně a v malých počtech, díky tomu je každý z nich jedinečný.

Všechny použité materiály a součásti pečlivě vybíráme. Pokud by se přece jen něco pokazilo, provádíme také pozáruční servis.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.