cz

Sukně na hraní...krátká

Sukně na hraní...krátká
vyprodáno

Popis

Originání materiál je použit na této krátké hravé, lehce extravagantní sukni. Dovoz z Indie, ručně barvené hedvábí, které je následně utkáno do této krásné pruhované látky.

Základ je zajímavě růžová, ani lososová, ani ostře růžová... doplněno jemně probarvenými modrými a oranžovými proužky. Díky ručnímu barvení hází sukně lehce různé odstíny. Látka je zakončena střapečky z hedvábné šňůrky.

když potáhnete za šňůrku, sukně se nazdrhuje jak potřebujete, takže se může nosit jen hladká, nebo nepravidelně, či pravidelně nabraná... je jen na vás, jak si s ní pohrajete Mrkající

Sukně je vsazena do úpletového sedla, takže je pohodlná pro chůzi, pro Sedlem je protažena jemná pruženka, zajišťující komfortní nošení, krásně sedí na postavě. Sukně se dá nosit v pase i jako bokovka.

Míry: délka : 58, v místě našití sukně k sedlu : 70-108. Všito velice pružně!

Sukně do pružných úpletů v pase jsou šity tak, aby se krásně přizpůsobily postavě, takže jsou většinou univerzální. Vždy je pro ještě větší komfort nošení vložena jemná pruženka. Sukně nikde netísní, netlačí jako u klasických pásků, takže i případný větší oběd nebude činit problém Usmívající se

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.