cz

Sukně bílá lněná

1 055,- Kč
Vyberte velikost: 3XL 4XL 5XL 6XL Uni
1 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
105,- Kč
180,- Kč

Popis

Lněná sukně se velmi dobře hodí pro teplejší část roku. Tato je bílá, vzhledem jednoduchá, v pase do gumy, v bočních švech s delšími rozparky.

U této sukýnky nabízím několik možností:

- především lze bílou barvu zaměnit za přírodní odstín tmavší i světlejší (za stejnou cenu) a nebo za jinou barvu dle momentální nabídky (tady je cena oproti ceně základní varianty vyšší o cca 150,- Kč).

- rozparky je možné ušít kratší nebo je úplně vynechat, záleží na délce sukně.

- šíři sukně lze také upravit přímo na míru, někdo raději hodně nabranou a širokou, někdo si přeje, aby nabrání v pase bylo co nejméně viditelné. Proto je dobré změřit obvod pasu a boků, případně i obvod sníženého pasu, pokud budete sukni nosit níž. A připojte informaci, jak vám bude sukně příjemná na nošení.

- samozřejmě délka sukně. Může být mini, midi, maxi, ke kolenům, nad kotníky... nebo v úplně přesné délce.

- a nejlepší nakonec - kapsičky. Vyberte si některou ukázkovou nebo si napište, možností je mnoho, kapsy mohou být třeba barevné. Ráda vám vyhovím.

 

Uvedenou cenu sukně berte v tomto případě trošku "s rezervou", byla spočítána pro sukni ve velikosti M, s rozparky, v délce přibližně do poloviny lýtek a s našitými kapsami s vázačkou. Přesnou cenu sukně šité na míru vám propočítám a sdělím předem po specifikaci modelu.

Materiál: 100% len, bílá plátnová tkanina české výroby nebo světlejší a nebo tmavší přírodní odstín lnu. Barevné lny dle momentální nabídky, cena se u nich může lišit.

Velikost: vždy bývá nějaká skladem a nebo ušiji na míru. Napište mi v tom případě do objednávky obvod pasu a boků (případně i obvod místa, kde budete sukni nosit), výšku postavy a délku sukně. 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.