cz

"Srdeční záležitost"-ochrana-4.čakra-achát a opál

"Srdeční záležitost"-ochrana-4.čakra-achát a opál
vyprodáno

Popis

Náramek obohacující o nekonečnou lásku..., něžný, láskyplný, podporující 4.čakru, se skládá z minerálů růžového opálu a růžového achátu. Léčivé kamínky jsou navlečeny na paměťovém drátku o průměru 6cm.

Dle přání mohu nabít energií Reiky s poselstvím pro Vás.

Vyrobeno s láskou k přírodě a úctou všeho kolem nás...

Achát.

V léčitelství se využívá schopnost Achátů uzemnit jak v pocitové, tak v rozumové sféře. Pomáhá nám lépe se soustředit a nalézt rovnováhu ve věcech a jevech okolo nás, i v pozitivních a negativních energiích v těle. Nerovnováhu energií v těle mohou provázet potlačené pocity a touhy i různé nemoci psychosomatického původu. Působení Achátu posiluje naše sebevědomí, uvědomování si vlastní osobnosti a důvěru ve vlastní schopnosti. Jako vedlejší efekt tohoto spíše pomalejšího, za to trvalejšího sebepoznání, je výběr správných prostředků při komunikaci jak s přáteli, tak i s nepřáteli. Achát s výrazným pruhováním podněcuje naše logické uvažování a soustředěnost.

Achát otevírá srdce lásce. Doporučuje se nosit co nejblíže k srdeční čakře.

Opál.

Opály jsou kameny, které léčí srdce, zejména andský růžový opál. Je to kámen srdce, klidu a lásky. Učí nás žít v rovnováze a s nadhledem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.