cz

SQUARE BAG * tyrkys * PARROT®

849,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
115,- Kč
290,- Kč

Popis

* Menší kabelka v kombinaci s tyrkysovou koženkou, a kožešinkovým / umělým přívěskem.
* Kabelka i tak pojme spoustu vašich věcí. Je opravdu velmi pevná a bytelná * snese vysokou zátěž a navíc, dostáváte naprosto jedinečný HAND MADE originál
* velikost S-M *** jediný kus v tomto provedení *
* Technický popis: menší kabelka v kombinaci rustikálních látek a koženky s kožešinkou.
* Přední díl: je tvořený souvislým, rustikálním panelem s designem vetkávaných čtverců. Boční dílky jsou z černé semišové koženky. Kožešinkový přívěsek je odnímatelný. Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D.
* Zadní díl: spodní část je z koženky, zajištění proti oděru a ušpinění, ZD je horizontálně členěný. Všechny díly jsou pečlivě podlepeny vysocegramážním vliselínem na fixačním lisu.
* Podšívka: bavlna/ len, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.
* Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný/spirálový zip české výroby WICo Děčín. Zip našitý na koženkový nosič, zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. Zip je našitý na koženkový nosič pro lepší manipulaci a vyšší pevnost zapínání kabelky.
* Ušisko 100% POP černé barvy, cross body, šířka je záměrně 5 cm, aby kabelka neřezala do ramene, délka 60 - 120 cm nastavitelné délky.
Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Elevation Bag PARROT.
* Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 , ANO. Přední výška 28 cm, boční výška 30 cm, spodní šíře 32, horní šíře 35 cm, délka ušiska 60-120 cm tzv. cross-body.
* Údržba: doporučuji otřít vlhký hadříkem, praní pouze v ruce, poté nechat volně uschnout a vykapat, nesušit v sušičce, neždímat prosím. Koženku NEŽEHLIT !
Made by PARROT since 1989

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.