cz

Sloník František - chrastítko, kousátko

Sloník František - chrastítko, kousátko
vyprodáno

Popis

Krásná barevná háčkovaná hračka pro miminko ve tvaru veselého slona. Uvnitř chrastítko, barevný plastový háček na zavěšení a kroužky na hraní. Obsahuje také chladící kousátko. Výška cca 38 cm (včetně kroužků).

Vhodné i na zavěšení na kočárek. Miminko rozhodně zaujme, vyzkoušeno na dceři :-)

Tento sloník již majitele má, ale lze udělat ještě jednoho. Kroužky a kousátko se může od fotografie mírně lišit podle dostupnosti.

Materiál:

Příze - 100% bavlněná příze, většinou Limone nebo Camilla
Výplň - duté vlákno, tzv. "polyesterové kuličky", tvarovaný 100% polyester - český výrobce!
Plastové kroužky - modelování na šesti očkách vytváří měkký povrch, vhodný ke kousání. Splňuje bezpečnostní normu ASTM F-963 a ČSN EN 71-1.
Kousátko - Chladící kousátko zmírňuje bolest v průběhu prořezávání zoubků. Speciálně tvarovaný povrch zajišťuje jemnou masáž dásní. Je vyrobeno z netoxického měkkého plastu vyplněného destilovanou vodou. Před použitím můžete nechat kousátko zchladit v ledničce. Nezmrazujte ani nepřevařujte! Neobsahuje BPA - bisfenol A, což je škodlivá chemická sloučenina, která se obvykle používá při výrobě plastů!
Chrastítko - zalepené plastové "vajíčko", ve kterém je několik knoflíků. Chrastítko je umístěno uvnitř hlavičky zvířátka, nelze vytáhnout!

Údržba:

Hračku lze prát ručně při teplotě 30C. Neprat v pračce, ani sušit v sušičce. Kroužky a kousátko omyjte navlhčeným hadříkem s jemným saponátem.

Jedná se o moje autorské výrobky, každý kus je originál, proto děkuji, že nekopírujete.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.