cz
550,- Kč
Vyberte velikost: XS 3XL 4XL 5XL 6XL Uni
100 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
90,- Kč

Popis

Chcete něco originálního a neotřelého? Pořiďte sobě i své drahé polovičce speciální těhotenské partnerské tričko! Uvedené motivy jsou aplikovány na kvalitní bavlněná trička od firmy Adler v široké škále barev a velikostí - viz. přiložené vzorníky.

Velikosti 3XL a 4XL dostupné pouze za příplatek a jen v pánské verzi, děkuji za pochopení. V případě zájmu mě nejdříve kontaktujte vnitřní poštou.

Do poznámky k objednávce mi prosím napište:

- barevnou variantu nejlépe i s přiděleným kódem (pokud tuto informaci nenapíšete, bude vám zaslána základní verze, což je barva 00 - bílá)

- velikost dámského a pánského trička

Pozor! Počítejte prosím s tím, že vybrané odstíny se u některých pánských a dámských trik lehce liší.

Věnujte prosím zvýšenou pozornost i přiloženým produktovým kartám s velikostmi rozměry triček. Trika jsou vyráběny NA ZAKÁZKU AŽ PO JEJICH OBJEDNÁNÍ a je tedy posléze problematické měnit jejich nesedící velikost. Chápeme, že hlavně pokud jde o dárek, je odhad velikosti promlematický a proto pokud si nejste velikostí jisti, volte při objednávce trika v základní verzi, což je BARVA 00 - BÍLÁ - u této jediné verze je možné trika vyměnit za jinou velikost. Děkujeme za pochopení.

Návod k údržbě:

Perte naruby při teplotě max. 40°C, nesušit v sušičce, žehlit naruby.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.