cz

Shamballa náramek

1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
45,- Kč

Popis

Shamballa náramky: název Shamballa je odvozen od mytického království stejného jména. Toto místo je symbolem míru, osvícení a dokonalosti.

Shamballa náramky jsou unikátní zejména svým zpracováním, které spočívá ve vázání uzlů ze šňůrky a doplněním o kameny, sklo nebo kov.

Hamsa neboli Fátimina ruka je symbolem ochrany a objevuje se napříč mnoha náboženstvími. Jedná se o velmi silný talisman, který nejen ochraňuje, ale také ukazuje správný směr života, dodává sebevědomí, štěstí a zbavuje strachu. Symbolizuje také životní sílu a lásku.

Zapínání náramku je tvořené posuvným uzlíkem, díky kterému si jednoduše nastavíte velikost dle potřeby. Tudíž padne na každou velikost ruky. :-)

HAMSA. Prastarý ochranný symbol s velkou mocí. Jeho původ je doložen již 4000 let před naším letopočtem v Mezopotámi. Pravděpodobně je však mnohem starší. Pro jeho moc a sílu byl převzat mnoha pozdějšími civilizacemi a náboženstvími. Lidé jej znali a používali ve Starověkém Egyptě, objevuje se i v kabalistických spisech, důležitý je dodnes rovněž v arabské kultuře.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.