cz

Sada látkových pytlíků

277,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
90,- Kč

Popis

ŘEKNĚTE NE JEDNORÁZOVÉMU PLASTU

V v obchodech se už dlouho snažíme omezit plastové tašky a sáčky. Co ale takové dárkové tašky nebo balicí papír? Těm už se bohužel tolik pozornosti nevěnuje, což je škoda, jelikož jich v Česku používáme ročně okolo 400 kusů na osobu. Jen některé se podaří recyklovat a mnoho jich míří na skládky a do spaloven. Častokrát ale také končí ve světových oceánech, kde je často pozřou, nebo se o ně poraní, mořští živočichové.

S našimi bavlněnými pytlíky tomu můžete zabránit. Vydrží totiž stovky a tisíce použití jako nové, a při praní neuvolňují do naší vody žádné mikroplasty.

LÁTKOVÉ PYTLÍKY A VŠECHNA JEJICH POUŽITÍ

Kdo by používal zbytečné, neekologické igelitové sáčky, když může nakupovat ve stylu zero waste s látkovými pytlíky? K šití používáme 100% bavlnu, z té se neuvolňují žádné nežádoucí látky, a proto se nemusíte obávat o své zdraví.

A balení dárků je opravdu jednoduché, žádné lepení, jen nahoře zavážete stužkou nebo tkanicí a přidáte jmenovku. Nebo každému obdarovanému přiřaďte jeden ze symbolů-dekorace. A po vánocích žádné hromady papíru a plné koše. Jen uklidíte k vánočním věcem a další rok zase použijete s dobrým pocitem, že chráníte planetu :-).

Látkové pytlíky prodáváme v setu po čtyřech kusech, každý v jiné velikosti, s různými našitými dekoracemi: baňka, stromeček, srdíčko a zvoneček. Pokud hledáte pytlíky v jiných barvách nebo bez dekorace, napište nám, rádi ušijeme podle Vašich představ.

PÉČE A PRANÍ

Látkové pytlíky perte na 30 stupňů. Po prvním praní se mohou pytlíky mírně srazit.

SLOVÍČKO O PŮVODU TOHOTO PRODUKTU

Země původu: Česká republika

Není nic ekologičtějšího, než lokální výroba, a tak můžeme pyšně říci, že tento produkt byl vyroben v naší domovině. Byl tedy vyroben za vysokých etických, ekologických i kvalitativních standardů, včetně férového platu, nízké uhlíkové stopy a vysoce kvalitního zpracování.

Materiál: 100%bavlna

Velikosti pytlíků v setu (jedná se o ruční výrobu, a tak se rozměry mohou mírně lišit kus od kusu):

11,5cm x 13cm
16cm x 17cm
21cm x 23cm
24cm x 33cm

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.