cz

Prsten "Turamalí"

730,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
90,- Kč
150,- Kč

Popis

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný prsten, jehož základem je velký kabošon růžového turmalínu (rubelit) o velikosti 30 x 20 x 6 mm (Mozambik). Turmalín je název z indického turamalí, „pokrytý prachem". Turmalín je piezoelektrický a přitahuje tak částečky prachu a popela. Indové znali turmalíny z Hindukúše a Srílanky. Jedná se o nejsložitější silikát v přírodě. Japonští mistři zen-buddhismu ho pokládali za nepohyblivou živou bytost. Bráhmanismus ztotožňoval turmalín s šivalinga, sloupem absolutní záře Šivy, krále jogínů.

Tento krásný kámen s krystaly růžového nebo červeného turmalínu – rubelitu – spojuje sílu ochranného křemene s láskyplnou energií turmalínu. Tento spoj přináší radost, lásku a duchovní povzbuzení do našeho života. Rubelit je skvělým kamenem pro ty, kteří hledají harmonii, lásku a ochranu.
Rubelit, růžová odrůda turmalínu, má významnou roli při podpoře a harmonizaci srdeční čakry. Tím nám pomáhá rozvíjet pozitivní vztahy k ostatním i k sobě samým.
Růžový turmalín je přiřazován živlu Slunce, aktivuje srdeční čakru. Přináší přátelství, přitahuje lásku, zažehnává konflikty. Pomáhá poznat a definovat city vlastní, ale především skryté projevy emocí směřované k nám. Navozuje pocit vnitřní jistoty. Pomáhá diplomatickému jednání a trpělivosti, je kamenem asertivity. Zahání nízké energie strachu, zbavuje stresu. Pomáhá integraci a nenucené včlenění se do kolektivu pomocí distinguovaného projevu.

Růžový turmalín funguje jako afrodiziakum, které v hmotném i v duchovním světě přitahuje lásku. Podněcuje víru v lásku a utvrzuje v tom, že nejdříve musíme umět milovat sami sebe, a teprve pak nás začnou milovat jiní. Kámen napomáhá sdílet s partnerem tělesnou rozkoš. Prostřednictvím srdeční čakry rozhání emocionální bolest a staré destruktivní pocity. Pročišťuje je a spojuje lásku se spiritualitou. Zvyšuje pocit klidu a uvolnění. Růžový turmalín nás vede k moudrosti a soucitu. Zvyšuje schopnost přijímat léčivou energii. Růžový turmalín uvádí do rovnováhy nefungující endokrinní systém a léčí srdce, plíce a kůži. Pokládejte na srdce.

Turmalín obecně pročišťuje a transformuje příliš těžkou energii do podoby lehkých vibrací. Uzemňuje duchovní energii, čistí a vyrovnává všechny čakry a vytváří ochranný štít kolem těla. Je to šamanský kámen, kteý zajišťuje ochranu během obřadů. Tyčinky z přírodního turmalínu jsou velice užitečným léčitelským nástrojem. Čistí auru, odstraňují bloky, rozhánějí negativní energii a ukazují řešení specifických problémů.

Základ obroučky prstenu je z mědi, šírka obroučky je 6 mm. Velikost obroučky je 60, možno zdarma zmenšit.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.