cz

Prsten "Monetovy lekníny"

610,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
90,- Kč
150,- Kč

Popis

Autorský cínovaný prsten, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný prsten, jehož základem je rubín ve fuchsitu o velikosti 35 x 16 x 6 mm. Rubín ve fuchsitu se objevil na trhu až v roce 2004, pochází z jižní Indie a je tvořen rubínovými zrny v zelené hornině fuchsitu. Lekníny je název řady asi 250 obrazů hladiny rybníka s květy leknínů, kterou vytvořil francouzský malíř Claude Monet. Obrazy Monet maloval na zahradě svého domu v Giverny, který dnes patří nadaci Fondation Claude Monet.

Rubín ve fuchsitu je po staletí považován za kámen ochrany, který údajně zbavuje napětí a stresu, dává sílu zvládnout problémy, dodává sebedůvěru, odstraňuje pocity prohry a pokoření, dává sílu zvládnout sám své problémy, dává pocit uvolněnosti, rozvíjí intuici, dodává sebedůvěru a nadhled.

Rubín je kámen bohatství i ochrany. Vytváří štít proti všem druhům útoků. Představuje sílu a energii. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Podněcuje touhu po životě a sexuální aktivitu. Zahání strach, smutek a negativní myšlení. Zajišťuje klidný spánek bez nočních můr. Zlepšuje motivaci, směruje k realistickým cílům, vybízí nás vydat se za svým štěstím, zastavuje zlost a negativní energie a přeměňuje je v pravý opak. Dodává odvahu, navozuje pozitivní stav mysli a pomáhá tvrději čelit útokům během hádek a názorových střetů.

Základ obroučky je z mědi, šírka obroučky je 10 mm. Průměr obroučky je nastavitelný, prsten je roztahovací. Velikost zavřené obroučky 57.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.