cz

Pleťové mýdlo s kozím mlékem

169,- Kč
5 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
109,- Kč

Popis

Luxusní mýdlo plné benefitů pro péči o pleť

Obsahuje kakaové máslo LZS, RAW, ECO, CRU organické, 100% surová kakaová hmota, z oblasti Pangoa Perua a mandlový olej, který se řadí mezi nejcennější rostlinné oleje, poskytují pokožce notnou dávku hydratace a podporují její přirozenou obranyschopnost. Mandlový olej v kompozici účinkuje jako extra výživná složka, regeneruje kůži, je bohatý na minerály a obsahuje vysoký podíl vitaminů A, E a F.
Mýdlo je obohaceno o avokádový olej, který podporuje obnovu buněk a regeneraci pokožky. Působí jako přirozený antioxidant. Je zvláště vhodný pro zralou, suchou a citlivou pleť.
Benefitem je kozí mléko, které obsahuje komplexní soubor látek, ty kůži prokrvují a hydratují. Mléko je zároveň schopné díky vitaminům (A, B, E), minerálům (vápník, hořčík, draslík a fosfor), AHA kyselinám a koenzymu Q10 pokožku vyživovat a chránit před působením volných radikálů. Má přirozené anti-aging vlastnosti - zpomaluje stárnutí pokožky, eliminuje vznik vrásek, dodává pokožce pružnost, odstraňuje odumřelé kožní buňky, chrání před škodlivými vlivy prostředí, pomáhá vyrovnávat pH pokožky.
Dalším benefitem je prášek z damašské růže, který je připraven z vybraných růžových květů. Tento prášek je vhodný pro všechny typy pleti. Zejména je vhodný pro citlivou a zralou či podrážděnou pokožku.
Ve výsledku je mýdlo velmi jemné, šetrné a pečující o náročnou pleť .
S příjemnou lehkou vůní sladkého pomeranče, palmarosy a kapkou levandule ❤️

Mýdlo je vhodné pro všechny typy pokožky.

Váha: 100 g (+/-10%)

Ingredients (INCI): Theobroma Cacao Seed Butter, Aqua, Sodium Almondate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Olivate, Sodium Avocadoate, Lanolin, Goat Milk Powder, Rose Centofolia Flower Powder, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis Flower Oil, Cymbopogon Martini Herb Oil, *Limonene, *Linalool, *Geraniol, *Citral, Mica, CI 77492, CI 77891 * Přirozená součást eterických olejů

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.