cz

Nobilissima ballatioris

Nobilissima ballatioris
vyprodáno

Popis

Nobilissima ballatioris.
Originální sada šitých šperků.

Náušnice, náhrdelník, náramek a prstýnek z obšívaných kamínků rivoli Swarovski. Kdo zná rivolky, ví, jak krásně se lesknou, což nezachytí žádná fotografie. Rivolky jsou obšívané velice kvalitním rokailem Miyuki delica a rokailem Toho.

Náhrdelník zavěšen na dvojitém lanku. Zapínání na karabinku ve tvaru srdíčka a adjustační řetízek na konci se slzičkou Swarovski. Obvod náhrdelníku cca 36cm + 7cm adjusta.

Náušnice jsou vlepeny do rhodiovaných základů, jsou tedy antialergenní a mají prodlouženou životnost oproti klasickým bižuterním šperkům. Délka náušnic je cca 7,5cm.

Náramek je dlouhý cca 16cm + 6cm má adjustační řetízek na konci se slzičkou Swarovski.

Prstýnek je vlepen do rhodiovaného základu a je roztažitelný, tedy velikostně nastavitelný.

Barva: od krystal, přes světle růžovou až po fuchsiovou.

Variaci šperků je možné objednat si i jednotlivě, ceny jsou potom takovéto: náhrdelník - 750Kč náramek - 350Kč náušnice - 350Kč prstýnek - 150Kč

Tuto sadu jsem vyráběla kamarádce ke konkrétním plesovým šatům a přímo tato není tedy k prodeji, pokud by ovšem měla nějaká princezna či dáma zájem o výrobu luxusních šperků k těm jejím šatům, ráda se této úlohy zhostím. Bude to pro mě radost a čest a zcela jistě se pokusím co nejvíce naplnit Vaše představy a očekávání...

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Komentář od uživatele Nanja 23.3.2013 19:14:32 Nádherná, pohádková sada!!