cz

Náramek rudrakša + tyrkenit + magnezit

244,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
85,- Kč

Popis

Náramek ze semínek rudrakshi, tyrkenitu a magnezitu. Navlečeno na pružném vlasci.

Délka 18 cm
Korálky 8 mm

RUDRAKSHA

Rudraksha je plod posvátného stromu Elaeocarpus Granitus, rostoucího ve vysokých nadmořských výškách na úpatí Himalájí v Nepálu a Indii. Bývá označován jako oči Pána Šivy.

Jeho semínka se používají na růženec v hinduismu a také k léčbě různých nemocí v indické medicíně. Semínka Rudraksha mají v sobě velkou mystickou sílu.

Po tisíce let lidé využívají tyto semínka na podporu duchovních, materiálních a léčivých účinků, pomáhají se lépe vyrovnat se starostmi, zlepšují koncentraci a mají protistárnoucí účinek.

Vytváří ochranné kruhy před negativní energií a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem, vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Vytváří harmonii a intimní spojení s přírodními i kosmickými silami.

Podle Ajurvédské tradice nošení má Rudraksha pozitivní vliv na srdce, nervy, zmírňuje stres, deprese, úzkost, reguluje vysoký krevní tlak. Vyrovnává energie všech čaker.

TYRKENIT
Tyrkenit je kámen z rekonstruovaného tyrkysu. Tyrkys je ochranný, silný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů. Vhodný pro meditace, zvyšuje intuici, dodává sílu, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování, přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství, zaručuje spolehlivost a přátelství.

Léčebné využití: snižuje horečky a bolesti hlavy, předchází migrénám, zlepšuje imunitní systém, působí protizánětlivě, příznivé účinky na žaludek, detoxikuje, posiluje zrak, potlačuje křeče, působí na dnu, harmonizuje meridiány.

MAGNEZIT
Posiluje vůli, pomáhá při odstraňování zlozvyků jako jsou kouření, nadměrné pití, přejídání, ale i okusování nehtů apod. , celkově duševně očišťuje.
Odstraňuje veškeré zplodiny i radioaktivitu z těla, ovlivňuje funkci štítné žlázy a krevní oběh.
Léčí dýchací orgány, tlusté střevo, bolesti zubů, hlavy a zad, revma, svalové a žaludeční křeče, střeva a žlučník, čistí krev, potlačuje tvorbu cyst a pomáhá při problémech s prostatou.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.