cz

Náramek - polodrahokamy2 - chirurgická ocel

Náramek - polodrahokamy2 - chirurgická ocel
vyprodáno

Popis

Náramek je vyroben z chirurgické oceli 316L, ozdobený kamínky Ametystu, Tyrkenitu, Růženínu, Tygřího oka, Perleti, Opalitu, Hematitu, Lapisu Lazuli, Achátu modrého, Achátu červeného a Mořského korálu.

Délka náramku - 18,5 - 19cm - na přání ráda upravím.

Lze doobjednat náušnice, náramek, nákotník do sady a pod :-)

Velmi vhodné pro alergiky.

AMETYST - je kamenem duchovní čistoty a meditace. Je také silným kamenem ochrany - ochraňuje před energiemi ostatních, před uřknutím, před elektromagnetickým smogem (tv, počítače, mikrovlnka). Je schopen nás ochránit takovou formou, že promění psychický útok na lásku . Jeho fialová barva v zniká harmonickým spojením protikladných energií barev červené a modré. Je mostem mezi Nebem a Zemí, mezi duší a duchovnom. Má sílu vnést rovnováhu a stabilitu do vztahu mezi mužem a ženou, harmonizuje milostný život. Ametyst je symbolem vnitřní čistoty, obětavosti a nezištnosti. Jeho energie nám dává odvahu zbavit se starých návyků, představ a emocí a nahradit je novými, lepšími. Transformuje nižší typy energie na vyšší na spirituální i éterické rovině. Čistí auru a stabilizuje. Dodává sílu, mírnost a vyrovnanost. Ametyst podporuje duševní pozornost a koncentraci. Nastoluje smysl pro spravedlnost a čestnost. Pokud se používá při meditaci, pomáhá zklidnit mysl, obrátit pozornost dovnitř a najít svou vlastní moudrost.

RŮŽENÍN

Léčebné užití: má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce,
jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Léčí infekce močové trubice. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.
Užití: láska, krása, uzdravování, trpělivost, životní energie
Vlastnosti: energie receptivní, planeta Venuše, náleží elementu vody. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii,
zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Tyrkenit je ochranný, silný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů. Vhodný pro meditace, zvyšuje intuici, dodává sílu, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování, přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství, zaručuje spolehlivost a přátelství.

Léčebné využití: snižuje horečky a bolesti hlavy, předchází migrénám, zlepšuje imunitní systém, působí protizánětlivě, příznivé účinky na žaludek, detoxikuje, posiluje zrak, potlačuje křeče, působí na dnu, harmonizuje meridiány.

TYGŘÍ OKO

Užití: ochrana, energie, peníze, věštění, odvaha
Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.
Je to ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.
Léčebné využití: vyrovnává činnost mozkových hemisfér, pomáhá při léčbě zlomených kostí, působí na rozmnožovací orgány, léčí oči a krk, odstraňuje křeče. Pomáhá při léčbě poruch osobnosti. Zpomaluje metabolismus, mírní stres, vznětlivost a nadměrnou sexuální touhu.

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, má zdravotní atest je vhodná pro alergiky, nečerná, je pevná,odolná a drží stálý tvar.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.