cz

Mýdlo s ovesným hedvábím

149,- Kč
5 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
109,- Kč

Popis

Jemné mýdlo s ovesným hedvábím pro zklidnění pokožky

Ovesné hedvábí je velmi jemný prášek, který obsahuje celou řadu aktivních složek, včetně beta-glukanů (zodpovědných za funkci udržování vody), fenolů, škrobu, savanaxinů, saponinů, flavanoidů a také vitaminu E. Zvyšuje mycí schopnost tím nejšetrnějším způsobem, zaručuje hedvábnost a klouzavost mýdla a je velmi příjemné na kůži.
Používá se jako surovina na zklidnění pokožky .
V neposlední řadě zajišťuje luxusní, krémovou pěnu.
Složení:
světlicový olej – vhodný pro citlivou kůži.
kokosový olej – výborný doplněk většiny kosmetických přípravků díky svému širokému využití v péči o pleť. Dokáže kůži hydratovat, zjemňovat a zároveň také vyživovat. Má antibakteriální a protizánětlivý efekt, bývá používán při léčbě ekzémů a suché kůže. Obsahuje antioxidanty a napomáhá k lepšímu hojení ran a jizev.
bambucké máslo – vyživuje pleť a uzamyká v ní přirozenou vlhkost. Nutí pleť si vytvářet více kolagenu, čímž zabraňuje jejímu stárnutí. Je vhodné pro všechny typy pleti, i pro tu velmi citlivou.
kakaové máslo – je vynikající na vyzrálou, suchou i citlivou pokožku. Je mimořádně bohaté na vitamín E. Má antioxidační vlastnosti, brání předčasnému stárnutí pokožky, podporuje její elasticidu, pomáhá minimalizovat vrásky, zvláčňuje a hydratuje pokožku.
rýžový olej – obsahuje tokoferol, gama oryzanol, skvalan a polyfenoly – to jsou látky s vysokými antioxidačními vlastnostmi, snižují škodlivé účinky znečištěného prostředí na organismus. Je hypoalergenní.
ovesné hedvábí – pro zvláčnění a zjemnění pokožky, odstraňuje mastnotu a přebytečný olej z pokožky bez vysušení nebo poškození, pro citlivé, zralé a akné náchylné typy pleti.
eterický olej levandule – olej získávaný z levandule nejenže nádherně voní, ale navíc podporuje regeneraci a hojení ran a napomáhá prokrvení pokožky. Z aromaterapeutického hlediska harmonizuje ducha.
eterický olej litsea cubeba – příjemná, osvěžující citronovo – pomerančová vůně. Podporuje koncentraci.


100g 80g 50g


Ingredients (INCI): Carthamus Tinctorius Seed Oil, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Shea Butterate, Theobroma Cacao Seed Butter, Oryza Sativa Bran Oil, Avena sativa Kernel Flour, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Litsea Cubeba Fruit Oil, *Citral, *Linalool, *Limonene, *Geraniol, *Citronelool, CI 77491, Mica * Přirozená součást eterických olejů

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.