cz

Modří motýlci ve zlaté - velké náušnice puzety

278,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
95,- Kč
160,- Kč
200,- Kč
250,- Kč

Popis

Velké výrazné náušnice z modrých kamínků obklopené čirými štrasovými kamínky, které jsou zasazené v kotlíčkách zlaté barvy, jsou upevněné na textilním podkladu. Dominantní částí je největší kamínek, jež je s motýlkovým motivem.
Zapínání náušnic je puzetkové - motiv není zavěšen na háčku. Nelze přendat na jiné zapínání. Silikonové zarážky automaticky přikládám k zapínání.
Délka náušnic je 7,2 cm, šíře od 2 po 3,8 cm.
Použité kovové komponenty jsou z obecného kovu a platinové a zlaté barvy.
Zadní část je celá z textilního materiálu a je béžová - z předního či čelního pohledu na náušnici nasazenou na uchu to není, vzhledem k použitému typu zapínání, vidět - náušnice se neprotáčí a pěkně lícuje s uchem.
Tyto náušnice neukládejte na sebe.
U těchto náušnic počítejte s tím, že jsou těžké. Zkoušela jsem je mít na sobě po sedmi měsícíh, kdy jsem náušnice v uchu téměř neměla - první bylo, že jsou vskutku těžké, ale po nějaké chvilce si ucho zvyklo a vydržela jsem je mít na uchu dvě hodiny - poté jsem je kvůli svému sedmiměsíčnímu nenechavému miminku sundala, aby mi ucho neroztrhl. Jde o to si zvyknout. A toto jistě vyvažuje fakt, že v náušnicích budete jedinečná a nepřehlédnutelná při každé příležitosti ;-).

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.