cz

Mandala Světla 6C

140,- Kč
10 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
60,- Kč

Popis

Všechny obrázky jsou kreslené intuitivní kresbou na čtvrtku ve velikosti A4. Zakoupit si můžete obrázky ve velikost 21x21 cm za 140,- nebo zmenšené 14x14 cm za 70,-  a 9x9 cm za 24,-. Všechny jsou zalaminované kopie z originálu.

Mandaly mají pozitivní vliv na psychiku a nervovou soustavu. Harmonizují člověka, situace i prostředí.  Velké obrázky umístěte tam, kde pobýváte nejvíce času, aby na vás obrázek působil co nejdéle. Menší obrázky můžete  přikládat na část těla,která vás bolí nebo na ně položte nádobu s vodou, čajem ..... po několika minutách nápoj můžete pít. Takto zharmonizovanou vodu dopřejte také zvířátkům a rostlinám.

Mandalu si vyberte podle své intuice (desítky námětů v mém obchůdku , ve třech velikostech) Obrázkům úmyslně nedávám žádná jména ani neurčuji na jaké potíže který používat. Preferuji, aby si každý vybral obrázek podle své intuice, ten který vás nejvíce ,,osloví" ten vám nejvíce pomůže. Pokud by jste si nevěděli rady a chtěli pro sebe nebo pro své blízké ten nejvhodnější obrázek, mohu vám ho vybrat podle data narození. Kontaktujte mě vnitřní poštou. Největší účinky mají obrázky darované s láskou

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.