cz

LOVE JEANS BAG * GAMA * PARROT®

LOVE JEANS BAG * GAMA * PARROT®
sleva 15%
1 050,- Kč 893,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
115,- Kč
220,- Kč
250,- Kč

Popis

Riflovina, či džínovina je nesmrtelný materiál... všichni víme a všichni ji milujeme. Tato hand made hippisácká kabelka je přímo pro vás, kdo milujete riflovinu a její jedinečnou patinu. Riflovina se sice dobře zpracovává , avšak ušít kabelku, aby měla všechny potřebné atributy kvalitního zboží, je už poněkud složitější.

Kabelka je taková ani malá, ani velká... prostě tak akorát. Jinak je ale opravdu velmi pevná a bytelná a snese opravdu vysokou zátěž.

Je určena pro ženy, jenž preferují širší horní okraj, kvůli lepší přehlednosti uvnitř kabelky

*** velikost M *** jediný kus v tomto provedení originál ***

Technický popis: Kabelka je vyrobena z nové i recyklované džínoviny. Tato kabelka je ušita ve stylu "BEAT GENERATION" nebo " HIPPIES " všechny švy jsou štepovány, okrovou riflovou nití.

Přední díl je zdobený velkou funkční kapsou za použítí části riflí s výšivkou. Tato kapsa pojme i celou knížku - viz přílohové foto. Celá kabelka zdobená aplikací plastického srdce s cca 28 knoflíčky v retro stylu, plus aplikace červeného srdce. Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D. Kabelka je dozdobena dolarovými bankovkami 1x PD a 2x na ZD.

Zadní díl je z nové rifloviny,zdobený vertikáně kalouny. Všechny díly jsou pečlivě podlepeny na fixačním lisu.

Podšívka: bavlna/ len, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.

Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný zip české výroby WICo Děčín. Zip našitý na koženkový nosič, zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. Vnitřní horní okraj - hrubý manšestr. Zip je našitý na kožený nosič pro lepší manipulaci a vyšší pevnost zapínání kabelky.

Ušisko 100% POP černé barvy, cross body, šířka je záměrně 5 cm, aby kabelka neřezala do ramene, délka 60 - 120 cm nastavitelné délky, tak aby šly pohodlně a dobře na rameno i přes zimní kabát.

Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Elevation Bag PARROT.

Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 ANO. Přední a boční výška 36cm, spodní šíře 31, délka ušisek 60-120 cm tzv. cross-body.

Údržba: doporučuji praní v ruce, poté nechat volně uschnout a vykapat, nesušit v sušičce, neždímat prosím. Knoflíky jsou přišity tak, že neupadnou nikdy. Žehlení běžně napařovačkou.

Made by PARROT since 1989

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.