cz

Lněné tričko

1 276,- Kč
Vyberte velikost: XS XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL Uni
4 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
105,- Kč
180,- Kč

Popis

Tričko z tkaného lnu. Je šité pro pány, tedy rovný pánský střih. Trička jsou k dispozici v několika velikostech a zároveň ve čtyřech nejpřirozenějších barvách lnu - přírodní, přírodní s bílým melírkem, bílé a jasně bílé. Přední díl zdobí malá košilová kapsička v kontrastním odstínu a výstřih ve tvaru "V". Tričko je poměrně krátké, určené k nošení přes kalhoty, v případě zájmu lze ušít i delší variantu, samozřejmě.

Lněný materiál je velmi cool, jedná se o čistě přírodní produkt. Je velmi trvanlivý, za vlhka pevný a používáním měkne. Jedna velmi příjemná vlastnost lnu je také snížená špinivost a částečná odolnost vůči potu, věděli jste to? Vyzkoušejte, pokud len neznáte, bude pro "začátečníka" tričko přímo ideální. Lze ho totiž nosit nejen do školy, na výlety a na zahradu, ale i do práce, jako domácí oděv nebo klidně na spaní. A připravte se na pozornost, budete se líbit :-).

Velikost : S, M, L


Materiál : bílý stoprocentní len, pozor, nejedná se o úplet, ale o tkanou látku. Je příjemná a přitom velmi pevná. Obvykle dostupné odstíny: jasně bílý, ivory (do smetanova), přírodní bíle melírkový a čistě přírodní len (světlá šedohnědá)

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.