cz

Lapis lazuli se srdíčkem - náramek

244,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
80,- Kč
150,- Kč

Popis

Náramek z kuliček lapis lazuli (8 mm), korálků z berez oceli a stříbrného srdíčka - běžný kov. Náramek je pružný - vhodný na zápěstí do cca 17 cm

Lapis Lazuli se považuje za mocný amulet věrnosti, a proto se nosí na posílení pouta, které vzniklo mezi milenci, také jako kámen přátelství, neboť podporuje harmonii v mezilidských vztazích a má schopnost odhánět neštěstí, je skvělý pro celkové uklidnění a hlubokou meditaci. Působí antidepresivně, rychle odbourává stres a zvyšuje psychickou odolnost. Dodává odvahu a podněcuje poctivost, čestnost a empatii. Silně podporuje kreativitu a tvůrčí činnost. Lapis Lazuli odbourává vztek, špatnou náladu a působení negativních energií. Odstraňuje krutost, utrpení a strádání.

Lazurit potlačuje bolest, zejména migrény a bolesti hlavy. Pomáhá překonávat deprese. Blahodárně působí na respirační a nervový systém, krk, hlasivky, štítnou žlázu, orgány zajišťující detoxikaci těla, kostní dřeň, brzlík a imunitní systém. Pomáhá při nápravě poškození sluchu a čistí krev. Účinkuje proti nespavosti a závratím. Snižuje krevní tlak. Léčí nespavost, onemocnění žlučníku, snižuje horečky, bolesti hlavy.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.