cz

Lapač zlých snů Stínový strážce 40 x 115 cm

1 298,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
100,- Kč
150,- Kč

Popis

Lapače snů zavěšují indiáni za hlavu spícího, nebo volně do místnosti. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího, aby s nimi mohl dále pracovat a v klidu snít.

Lapač zlých snů je v kombinaci světle žluté a tmavě žluté barvy.

Žlutá barva je nejjasnější teplou barvou s povzbuzujícím a rozveselujícím účinkem. Je symbolem moudrosti a vysoké inteligence. Podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Ztělesňuje pocit svobodného, nezatíženého vývoje. Podporuje metabolismus, pomáhá při komunikaci. Učí nás vyjádřit svůj vlastní názor a nemít výčitky svědomí. Podporuje intuici a tvořivost. Léčí orgány trávicího traktu. Přináší optimistické sny.

Lapač zlých snů je vhodný k zavěšení do ložnice, obývacího pokoje nebo do pracovny. Je vhodný jako dárek k jakékoli příležitosti.

Základní kovový kruh má průměr 40 cm. Je vyplněn ručně háčkovanou krajkou z velmi kvalitní příze 50% bavlna a 50% polyakryl od českého výrobce. Tato příze je postupně stínovaná s dlouhými barevnými přechody a barva postupuje od středu od světle žluté až po tmavě žlutou na okraji. Na kruhu je na dřevěných korálcích zavěšeno světlonce žluté a tmavě žluté pštrosí peří.

Celková délka lapače je 115 cm.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.