cz

Kožené pouzdro na notebook

2 090,- Kč
2 ks
30 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
30,- Kč
139,- Kč

Popis

Kožené pouzdro na notebook je funkční, pohodlný obal vyrobený z kvalitní, lehké a odolné hovězí kůže. Tmavě čokoládově hnědý odstín poskytne elegantní a prestižní vzhled. Kvalita použité kůže z něj dělá nákup, který vydrží mnoho let.

Kůže je na dotek velmi příjemná.
Vnitřek chrání ochranná pěna potažená sametovou látkou. Pouzdro zabrání poškození a poškrábání vašeho notebooku během přepravy.

Kožené lemování a skryté zapínání pod klopou dodávají pouzdru elegantní a osobitý vzhled.

Kožené pouzdro na notebook se skvěle hodí do kanceláře, na cesty, do školy i na univerzitu. Je to skvělá volba pro ochranu vašeho notebooku a atraktivního koženého doplňku.

Materiál: kůže
Vnitřní rozměry: výška 33cm, šířka 24cm
Vnější rzměry: výška 34,5cm, šířka 25,5cm
Vejde se: laptop s uhlopříčkou 14 palců, formát A4
Zapínání: kovová patentka/cvak pod klopou
Vnitřní část: ochranná pěna potažená sametovou látkou
Barva: tmavě hnědá
Pro: ženy
Poznámka: Každý produkt je jedinečný díky jedinečné struktuře přírodní kůže. Nerovnoměrná barva a drobné nedokonalosti jsou jejími přirozenými vlastnostmi a nepředstavují vadu produktu. Barevný odstín se může lišit v závislosti na nastavení zobrazovacího zařízení, které používáte.

Výrobky jsou nadčasové a kvalitně zpracované.
Jsou určené výjimečným ženám s uměleckou duší, které ocení funkčnost a originální design. Vyrábíme je s vášní, ručně a v malých počtech, díky tomu je každý z nich jedinečný.

Všechny použité materiály a součásti pečlivě vybíráme. Pokud by se přece jen něco pokazilo, provádíme také pozáruční servis.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.