cz

kalhoty z úpletu, PLUS size

1 790,- Kč
Vyberte velikost: XS S M L XL Uni
5 ks
14 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
89,- Kč
190,- Kč

Popis

ytvořili a odzkoušeli jsme střih na kalhoty o velikosti v pase 120+ cm

Kalhoty úpletu nebo teplákoviny, černé, bavlna. Sítotiskové originální vzory. Koženkové logo Apták. Schválně dlouhé, aby byly dole hezky "nadrcané", velké dvě kapsy, které lehce spadají dolů, okraje podšité pružným zpevňovacím proužkem černého saténu. Pas je z pružného pevného nápletu. Výrazná stuha v pase, která zajišťuje jeho regulaci, stažení na menší velikost. Kalhoty díky tomu lze nosit v pase i mírně spadnute na boky. Střihové členění nohavic podélnými švy- zeštíhluje :). Jsou volné, v každé velikosti bude ještě dost materiálu navíc pro vaše pohodlí. Délka kalhot je 106 cm.

Velikost: napište prosím své míry do zprávy u objednávky - obvod pasu a boků, přizpůsobíme střih vašim rozměrům. Doba dodání 1-2 týdny.

Pozn.: Na hlavní fotce jsou kalhoty celé čistě černé, na dalších je přední díl doplněn látkou vzorovanou, co jsme již šili na přání zákaznice. Vždy ale šijeme boky kalhot tmavé a jednobarevné, aby zeštíhlovaly. Množství sítotisku je také na vás. Pokud neuvedete do zprávy jinak, natiskneme vždy na zadní díl větvičku a na přední nohavici nápis "no added sugar"

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.