cz

...Duhová aura ... náhrdelník

...Duhová aura ... náhrdelník
vyprodáno

Popis

Cínovaný leštěný náhrdelník z tromlovaného kamínku Duhová ( andělská ) aura. Kámen hází odlesky všech barev viz galerie. Náhrdelník je leštěný a ošetřený antioxidačním přípravkem. Velikost šperku: výška 5,5cm, šířka cca 3cm,

Použitý materiál: pocínovaný měděný drát, bezolovnatý pájka - cín se stříbrem. Náhrdelník zavěšený primárně na ocelovém lanku pokud si budete přát může být zavěšeno na řetízku z chirurgické oceli nebo kůži o délce cca 45 - 48cm- napište mi prosím do upřešnění objednávky .

Šperk leštěný, ošetřený antioxidantem.

Duhová ( andělská ) aura - kámen archanděla Raziela vzniká nanesením zlata a titanu na čirý křemen. Podněcuje činnost všech energetických center v těle a pročišťuje cestu, jíž se projevuje životnísíla v jednotlivých tělech. Krystal vnáší vibrující energii a jiskru do života. Duhová aura blahodárně působí na nefunkční vztahy, neboť je dokáže přednést ve správném světle a současně pomáhá uvolnit negativní emoce, jako je nelibost nebo starý, z minulosti pocházející žal. Umožňuje hlubší pohled na všechny roviny vztahů. Pomáhá odhalovat karmická pouta, která dávajívztahům jejich dnešní podobu. Takto proměněné vztahy pak bývají harmonické a životaschopné.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.