cz

Dárková sada pro mladé ženy a muže - poklad očistný + pečující o obličej

250,- Kč
2 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
85,- Kč

Popis

Baleny v kartonové krabičce o rozměrech 14,5x8x4cm. Na spodní straně krabičky jsou vypsány informace o vyrobcích.

 

Ve tvaru růže pro mladou slečnu nebo hranaté pro mladého muže. 

 

Jsou určeny zejména pro péči o mastnější problematickou pleť se sklony k akné - kombinace esenciálních olejů tea tree, levandule a rozmarýnu působí antibakteriálně a hojivě.

 

Obsažené tuky LZS - lisované za studena - pečují o pokožku a vyživují ji.

 

Poklad očistný: super čistící, aktivní uhlí na sebe váže nečistoty a mastnotu a pleť hloubkově čistí 

Je vyroben metodou za studena, saponifikací tuků při teplotě max. 40°C. Do takto přichystané hmoty jsou přidány nezmýdelněné tuky, esenciální oleje a aktivní uhlí. Hotový poklad dozrává po dobu minimálně 3 měsíců.

Váha: cca 70g

Složení: olivový olej LZS, kokosový olej LZS, bambucké máslo surové, destilovaná voda, NaOH, aktivní uhlí, esenciální olej Tea tree, Levandule, Rozmarýn, vitamín E

 

Poklad pečující o obličej: v hliníkovém obalu, krásně jemný, díky vyšlehání má příjemnou lehce roztíratelnou konzistenci; použité tuky vybírány tak, aby co nejméně ucpávaly póry pokožky.

Obsahuje pouze tuky, je tedy vhodné jej nanášet na vlhkou pokožku, ve které tuto vlhkost "uzamyká". Z vlastní zkušenosti mám pocit, že po nanesení na vlhkou pokožku se navíc rychleji vstřebává a tolik nemastí.

Váha netto: cca 30g

Složení: bambucké máslo surové, konopný olej LZS, mandlový olej LZS, jojobový olej LZS, esenciální olej Tea tree, Levandule, Rozmarýn, vitamín E

 

 

Testováno na lidech :-) - všechny výrobky používám já i mí blízcí.

 

  

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.