cz
1 222,- Kč
Vyberte velikost: 34 35 36 37 38 39 41 42 43 44 45
1 ks
14 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč

Popis

Velikost 40 vnitřní délka 25,5 cm vnitřní šířka 9,5+cm

Interiérové dámské bavlněné přezůvky s 4mm podešví a vkládací stélkou. Mají prostornou špičku pro volný pohyb prstů, jsou velmi lehké a poddajné, ohebné do všech stran. Šité z designové americké bavlny se stříbrnotiskem.

V zaměstnání trávíme osm hodin denně, to je jedna třetina celého dne. Zasloužíme si mít při práci nohy jako v bavlnce. Pokud pracujete v interiéru, například v kanceláři, ve studiu, nebo třeba ve školství, jsou naše elegantní bačkorky pro vás tou nejpohodlnější volbou. Pokud nemáte možnost v práci vyměnit boty za přezůvky, přivítají vás naše Bosorky na prahu vašeho domova. Někdy ani ty nejteplejší ponožky nedokážou nohy zahřát jako bačkorky.

Údržba:
Textilní ani jinou obuv zásadně nedoporučujeme prát v pračce nebo čistit za použití saponátových prostředků. Čistěte kartáčováním, podle druhu textilu a povahy znečištění, také vytíráním za vlhka. Mastné skvrny čističem skvrn na textil, doporučujeme nějaký šetrný bio-ekologický. Nesušte na topném tělese ani v sušičce, ale samovolně na vzdušném místě.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.