cz

Carmen

220,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
89,- Kč
150,- Kč

Popis

Dodejte svému letnímu outfitu šmrnc s těmito lehkými peříčkovými náušnicemi. Tyto nádherné peříčkové náušnice kombinují moderní design s přírodním kouzlem, což z nich činí ideální doplněk pro každou příležitost. Jsou pečlivě ručně vyráběné, aby zajistily nejen estetickou krásu, ale i pohodlí při nošení.

Lehkost a pohodlí: Díky použití peří jsou náušnice extrémně lehké, což zajišťuje maximální pohodlí po celý den.

Stylový design: Barevné peří v kombinaci s jemnými kovovými prvky vytváří elegantní a hravý vzhled, který oživí každý outfit.

Unikátní kousek: Každý pár náušnic je ručně vyrobený, což znamená, že žádné dvě náušnice nejsou úplně stejné. Každý kousek je jedinečný.

Kvalitní materiály: Použité materiály jsou hypoalergenní a šetrné k pokožce, takže jsou vhodné i pro citlivé uši.

Specifikace:

Materiál: Přírodní peří, hypoalergenní slitina kovů
Délka: Přibližně 10 cm

Proč si je zamilujete:

Tyto peříčkové náušnice jsou nejen stylovým doplňkem, ale také skvělým způsobem, jak vyjádřit svou osobnost a letní náladu. Jejich lehkost a pohodlí vám umožní nosit je po celý den bez jakéhokoli nepohodlí. Navíc, díky jejich jedinečnému designu budete vždy středem pozornosti.

Dopřejte si dotek lehkosti a elegance s našimi peříčkovými náušnicemi. Objednejte si je ještě dnes a přidejte do svého šperkového arzenálu kousek, který vám přinese radost a styl po celé léto.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.