cz

ČAKROVÁ SVÍCE

144,- Kč
4 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
158,- Kč

Popis

Čakry jsou centra, kterými proudí energie do našeho hmotného těla. Vypadají jako rotující různobarevná kola. Každá čakra vibruje v jiném energetickém rytmu a s odlišnou frekvencí.Je nutné pro zdraví našeho těla i duše, aby energie proudila v našich čakrách v souladu a harmonii.
Je-li proudění energie příliš silné nebo naopak příliš slabé, dochází k nerovnováze v našem astrálním i fyzickém těle. Pokud nedojde včas k nápravě a nerovnováha přetrvává, dochází ke vzniku tělesných i duševních chorob.Každá jednotlivá čakra ovlivňuje orgány které jsou v její blízkosti. Naše čakry ovlivňuje stav naší mysli, naše emoce a vibrační prostředí, ve kterém se nacházíme. Pokud dokážeme udržet naše čakry v harmonii, ovlivníme tím velmi pozitivně naše fyzické i duševní zdraví. - K tomu nám mohou pomoci i "čakrové svíce" využité k tzv. "čakroterapii".
Čakrové svíce jsou vyrobeny z palmového vosku, je do nich vložena pozitivní energie, která je důležitá při harmonizaci a proudu energie. Barvy odpovídají barvám Vašich čaker. Zapalte svíčku, vnímejte barvu a vibraci, kterou tato barva vysílá. Zhluboka dýchejte, uvolněte se, nechte odplynout všechny Vaše starosti, otevřete se pozitivnímu působení světla z čakrové svíčky a nechte proud energie, který ovlivňuje stav Vašich čaker, postupně sílit a růst Usmívající se

 

SVÍCE JE VYSOKÁ CCA 12 CM, PRŮMĚR 6 CM A VÁŽÍ PŘIBLIŽNĚ 240 GRAMŮ Usmívající se

PŘEDMĚTEM PRODEJE JE JEDNA ČAKROVÁ SVÍCE Usmívající se

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.