cz

Broušený přírodní SAFÍR v AAA kvalitě, Srí Lanka, luxusní náramek

959,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
89,- Kč
149,- Kč
199,- Kč

Popis

Luxusní náramek z fasetovaného nejjemnějšího modrého safíru vysoké AAA kvality. Průměr jednotlivých broušených drahokamů 2,5 mm. Navlečeno na pružném silikonovém návleku doplněné o pozlacený korálek o průměru 2,5 mm.

Délku náramku Vám vyrobím na míru. Napište, kolik cm máte obvod zápěstí.

Náramek je něžný, elegantní, minimalistický, vhodný do společnosti, k večerním šatům, ale i na běžné nošení. Díky broušeným ploškám se nádherně třpytí a je díky tomu nepřehlédnutelný.

Kameny pochází ze Srí Lanky.

K náramku možno dokoupit i náhrdelník z mé nabídky.

Safíry se řadí mezi jedny z nejvzácnějších a také nejcennějších drahokamů. Díky jejich nádherným odstínům a vlastnostem jako je tvrdost, odolnost nebo lesk jsou ve světě klenotů velmi žádané.

Stejně jako jeden z nejznámějších drahokamů rubín, také safír spadá do stejné kategorie minerálů, tedy korundu. Díky tomu se také safír může pyšnit velmi podobnými vlastnostmi, jaké má rubín, a proto si jej lidé již dlouhé věky velmi cení.

Samotný název tohoto drahokamu vznikl pravděpodobně z hebrejského slova „Sappire", což v překladu znamená modrá.

Modrý safír - hledá duchovní pravdu, je spojen s láskou a čistotou, má receptivní energii, spadá do elementu vody a Měsíci. Je to posvátný kámen, kámen moudrosti, míval velký význam ve věštírnách např. v Delfách.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.