cz

BIO pohankový polštářek pod ruku k PC, No. 15

10 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
99,- Kč
149,- Kč

Popis

Zdravotní pohankový polštářek pod ruku k počítači

určitě ocení nejedna účetní, sekretářka, fakturantka a v dnešní době zavedení EET také nejeden obchdník......... no prostě všichni ti, kteří sedí hodiny u počítače a zlobí je nemoc "karpálních tunelů" . A nebo Vás karpální tunely netrápí, ale prostě a jednoduše chcete své ruce ulevit...... JSTE TU SPRÁVNĚ !!!

S polštářkem si snadno podložíte postiženou část ruky tak, aby Vám to co nejvíce vyhovovalo , já jej například používám také na "Tenisový loket" , ten mě zlobí stejně , jako karpály , vždy na střídačku... :(

Proč pohanka ???

Pohankové slupky jsou známé svými blahodárnými účinky, napomáhají k celkové revitalizaci organismu. Nejčastěji se používají k nahřívání ( teplo udrží 1,5-2 hodiny) při bolestech krční páteře, revmatických bolestech končetin, menstruačních bolestech , u miminek k uvolnění bolestí bříška. Dále uleví od migrény a nespavosti, mají protirevmatické , protialergické a antikarcinogenní účinky.

Výhodou pohankových slupek je volná cirkulace vzduchu, pohanková náplň absorbuje vlhkost, čímž je zamezeno zapaření nebo množení roztočů. Pohanku můžete tedy využít i pro miminka nebo alergiky.

Polštářek lze nahřát na slunci, topení nebo v mikrovlnné troubě a v podstatě použít na cokoli... Polštářek lze použít i na bolest zubů, svalů... poté, co byl chlazen v lednici.

Polštářek tedy můžete využít na více funkcí !!! Je to takový MULTIFUNKČNÍ výrobek... :D

Potah: 100% bavlna, výplň: 100% BIO pohankové slupky , nelze prát !

Na tento polštářek byla použita nádherná bavlna z Ameriky

Rozměry: cca +- 11 x 11 cm

Hmotnost pohankových slupek: 30g

Design výrobku se může lišit , potisk na látce je různý, ale vždy se jedná o tuto látku !!!

Pokud máte zájem o jiný rozměr tohoto polštářku, kontaktujte mne prosím vnitřní poštou.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.