cz

Beatrix (serpentin se stichtitem)

420,- Kč
1 ks
1 den
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
86,- Kč
200,- Kč

Popis

Cínovaný přívěsek se serpentinem se stichtitem.

Tento přívěsek, vyrobený z bezolovnatého cínu, má rozměry cca 4 x 3 cm. Je patinovaný, leštěný, ošetřený antioxidantem. Zavěšený je na dvojité fialové kůži o délce 49 cm. Zapínání na karabinu a prodlužovací řetízek.

Serpentin je kámen, který je známý svými různorodými barevnými odstíny, především zelenými tóny. Má uklidňující a harmonizující energii, která pomáhá vyvolat pocit klidu a rovnováhy. Serpentin také symbolizuje obnovu a regeneraci, což přidává šperku prvek obnovení a obnovy životní energie.

Stichtit je vzácný minerál, který je často spjat se srdcem a emocionálním uzdravením. Jeho energie podporuje lásku k sobě samému, sebeúctu a sebepřijetí. Stichtit také přináší harmonii mezi emocemi a myslí, pomáhá vyrovnávat a uvolňovat negativní emoce a podporuje pozitivní myšlení.

Korálek z ametystu, který zdobí kvítek, dodává šperku jemnost a dávku duchovního spojení. Ametyst je kámen vyššího vědomí a klidné mysli. Jeho vlastnosti podporují meditaci, intuici a harmonizaci energií. Korálek z ametystu také symbolizuje ochranu a moudrost.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.