cz

...ANGELA HEART... náhrdelník

...ANGELA HEART... náhrdelník
vyprodáno

Popis

Cínovaný leštenný náhrdelník ve tvaru srdce z tromlovaného srdce jaspisu obrázkového a korálků z achátu. Náhrdelník je leštěný a ošetřený antioxidačním přípravkem.

Velikost šperku: výška 5,5cm, šířka cca 5,5cm,

Použitý materiál: pocínovaný měděný drát, bezolovnatý pájka - cín se stříbrem. Náhrdelník zavěšený na ocelovém lanku nebo řetízku z chirurgické oceli o délce cca 45-48cm.

Šperk leštěný, ošetřený antioxidantem.

JASPIS OBRÁZKOVÝ (zdroj: https://www.nefertitis.cz/kameny-od-a-do-z/jaspis-obrazkovy-tromlovany)

Jaspis přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí.

Léčebné využití: dodává energii, udává se, že jaspis zmírňuje porodní bolesti, podporuje trávení, funkce pohlavních orgánů a oběhový systém, prodlužuje sexuální rozkoš.
Obrázkový jaspis má receptivní energii, přiřazen planetě Saturn a elementu země. Je úzce spjat se zemí, podporuje a rozvíjí kořenovou čakru.Vypráví pomocí svých obrázků poselství minulosti, vynáší na povrch potlačené pocity, vinu, nenávist, lásku a přináší poučení do další fáze života .Přináší klid, odstraňuje strach, čistí ledviny a podporuje imunitní systém.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.