cz

Andílek "Miluji život a život miluje mne"

799,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
90,- Kč
150,- Kč

Popis

Autorský cínovaný náhrdelník, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný náhrdelník, jehož základem je kabošon merlinitu (dendrický opál) o velikosti 20 x7 mm, Afrika. Merlinit je druh opálu s dendrity, kdy na bílých, žlutých až jemně fialových kamenech jsou dendritické útvary oxidů a hydroxidů manganu a železa, které vytváří unikátní kresby.

Merlinit je kouzelný kámen, který v sobě uchovává otisk moudrosti sdílené všemi šamany, alchymisty, kouzelníky, věštci a dalšími lidmi, kteří se zabývají kouzly a magií. V jeho dvou barvách se spojují duchovní a zemské vibrace umožňující vstup do duchovního a šamanského světa. Umožňuje čtení záznamů akaši. Pomáhá cestovat do minulých i budoucích životů, čímž umožňuje pohlédnout na to, co nás čeká. Merlinit dokáže vnést do vašeho života magii.

Dendritický opál je tradičně považován za kámen hojnosti, který údajně umožňuje žít život naplno. Je znám též jako Kámen Vztahů, udává se, že pomáhá tvořit silná pouta s ostatními členy rodiny, a také pomáhá vytvářet vztahy mezi jinými lidmi. Dříve jej lidé považovali za obzvláště užitečný talsiman při udržování vztahů na dálku. Udává se, že energie dendritického opálu jsou velmi silné až vášnivé, ale přesto jemné a pečující. Traduje se, že tento opál s námi sdílí naše nejhlubší radosti i starosti.

Opál obecně je po tisíciletí považován za kámen, který obsahuje barvy i schopnosti všech dalších kamenů, proto již od dob antiky lidé věřili, že opál může být nabit a naprogramován každým typem energie, díky čemuž přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu. Po tisíciletí se též věří, že opál je karmickým kamenem, který nás uči, že vše, co vyšleme, se nám vrátí zase zpátky, že je kamenem, který pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já.

Přívěsek je zavěšen na řetízku z nerezové oceli, celkový obvod 52cm. Zapínání na karabinku.

Velikost náhrdelníku: 7 cm na šířku, 7,5 cm na výšku, měřeno v nejširších místech.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.