cz

Ametystové bobule

288,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
50,- Kč
100,- Kč

Popis

Autorské letované náušnice jsou vyrobeny z cínu, drátků a z luxusních fasetovaných rondelek z polodrahokamu ametyst v temně fialové barvě. Závěsy jsou z nerezového drátku s háčkem k zajištění. Patinováno, sektivně leštěno pro výrazný kontrast linií, ošetřeno antioxidantem.

Velikost: délka i se závesem (háčkem) je v nejdelším míste cca 5,5cm. Bez háčku je délka cca 4cm. Max.šířka je cca 1cm.

Dákově baleno v krabičce.

 

 

 

Vlastnosti Ametystu:

Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny.Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.

Léčebné využití:

Zmírňuje bolest hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormónů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.