cz

Amazonit s jadeitem - náramek

244,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
80,- Kč
150,- Kč

Popis

Náramek z kuliček matného amazonitu a bílého jadeitu (6 mm), korálku z nerez oceli, šatonových rondelek a hematitového srdíčka. Náramek je pružný - na zápěstí do cca 17 - 18 cm

Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Léčí osteoporózu, zubní kazy, udržuje v rovnováze metabolismus narušený blokací nervového systému, přináší úlevu při svalových křečích.

Bílý jadeit je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.