Zdravíme všechny milovníky chleba!
Sestavili jsme pro Vás seznam nejčastějších způsobů, jak lidé doma běžně uchovávají chléb. Čerpáme jak z cizí, tak z vlastní zkušenosti, protože než jsme ušili v roce 2016 první chlebovku nejprve pro potřeby naší rodiny, hledali jsme do té doby způsob, jak uchovat chleba co nejdéle čerstvý, aby příliš rychle neokoral, nezplesnivěl, nerozdrobil se, nezvlhl apod. Samozřejmě hrálo roli, jestli šlo o chleba zakoupený v supermarketu, v pekárně, nebo jsme ho rozmrazili či si sami upekli.
Třeba Vám náš seznam pomůže podívat se na uchování chleba z jiného úhlu a zkusit i jiné varianty, než dosud využíváte a ochutnat chléb i v čase, kdy již obvykle směřoval do koše. Pořadí je čistě náhodné.
1.) Dáváme chleba do mrazáku
2.) Balíme chleba do utěrky
3.) Necháváme chleba v papírovém
4.) Používáme mikrotenový sáček
5.) Schováváme chleba do dřevěného chlebníku
6.) Dáváme chleba do igelitky
7.) Chleba sníme za 1 den
8.) Nekupujeme chleba vůbec
9.) Máme chleba v ošatce na stole
10.) Zavíráme ho do skříně
11.) Balíme chleba do plátna
12.) Dáváme chleba do lednice
13.) Používáme chromový chlebník
Jako 14. způsob doporučujeme zkusit naši chlebovku, kterou šijeme ze dvou vrstev látky (bavlna, len), aby chleba správně dýchal a antibakteriální len bránil plesnivění. Je otestována mezi více než 1 500 zákazníky, kteří si ji od nás od roku 2016 zakoupili. Chlebovku můžete zakoupit zde na portálu Potvor nebo v našem e-shopu na webu.
S úctou
Bagydesign