cz

Levandulové mýdlo

139,- Kč
5 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
109,- Kč

Popis

Velmi jemné mýdlo s krémovou pěnou a uklidňující vůní levandule

Složení:
slunečnicový olej – má na pleť velice blahodárné účinky. Obsahuje velké množství kyseliny olejové, která se postará o to, aby byla pokožka dostatečně hydratovaná, zklidněná a chráněná před vnějšími vlivy.
kokosový olej – výborný doplněk většiny kosmetických přípravků díky svému širokému využití v péči o pleť. Dokáže kůži hydratovat, zjemňovat a zároveň také vyživovat. Má antibakteriální a protizánětlivý efekt, bývá používán při léčbě ekzémů a suché kůže. Obsahuje antioxidanty a napomáhá k lepšímu hojení ran a jizev.
bambucké máslo – vyživuje pleť a uzamyká v ní přirozenou vlhkost. Nutí pleť si vytvářet více kolagenu, čímž zabraňuje jejímu stárnutí. Je vhodné pro všechny typy pleti, i pro tu velmi citlivou.
kakaové máslo – je vynikající na vyzrálou, suchou i citlivou pokožku. Je mimořádně bohaté na vitamín E. Má antioxidační vlastnosti, brání předčasnému stárnutí pokožky, podporuje její elasticidu, pomáhá minimalizovat vrásky, zvláčňuje a hydratuje pokožku.
ricinový olej – napomáhá přirozené regeneraci pleti, zvláčňuje ji.
zinek – je antibakteriální, bojuje proti přenášení bakterií, potlačuje hnisání pokožky, čímž je ideální pro léčbu akné. Úlohou zinku je tlumit produkci mazových žláz.
eterický olej levandule – olej získávaný z levandule nejenže nádherně voní, ale navíc podporuje regeneraci a hojení ran a napomáhá prokrvení pokožky.


100g 80g 50g


Ingredients (INCI): Sodium Sunflowerseedate, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium She Butterate, Theobroma Cacao Seed Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Zinc oxide, Mica, CI 77891, CI 77861, CI 77742, CI 77007, CI 77499, CI 77491, *Linalool, *Limonene * Přirozená součást eterických olejů

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.