cz

Taška Bumbag vykřičníky

Taška Bumbag vykřičníky
vyprodáno

Popis

Bumbags - co k tomu říci? Tašky, které svým provedením korespondují s ideou komfortně stráveného volného času. Tyto tašky se dají využít nejen jako klasické "kabelky", ale také jako tašky na nošení nejrůznějších, i rozměrově větších věcí (s přehledem tato taška pojme složky, sešity A4, tlusté knihy nebo plážovou deku).

Tašky jsou z každé strany jiné!!, můžete tak volit barevnost a vzor podle momentální nálady.

Při výrobě těchto tašek nejsou používány žádné kovové či plastové součástky, proto tašku můžete v případě jejího zašpinění bez obav vyprat v automatické pračce na 40° a nemusíte se obávat jejího zničení či poškození pračky.

Taška je celá vyrobena ze 100% bavlny, jako vrchní materiál je použit pevný bavlněný kepr v kombinaci s bavlněným plátnem krásného digitálního tisku. Kompletní veselý vzhled tašky dotváří vzorované stuhy a lemovky, které tašce dodávají jedinečnost a originalitu - v davu s touto taškou určitě nezapadnete.

Podšívka je ušita v kombinaci barevného nebo černého bavlněného plátna.

Uvnitř tašky je našitá jedna menší kapsa (která se jistě bude hodit na mobil, peněženku, menší tablet či jiná zařízení) a jedna větší kapsa, uzavíratelná na suchý zip s poutkem.

Tašku je možné nosit přes rameno (uši jsou dlouhé přesně tak, aby tvar tašky korespondoval s hloubkou podpaží a eliminoval tak možnost nechtěného rozevírání tašky), docela dobře ji však můžete využít i jako nákupního pomocníka, ve kterém si svůj úlovek z obchodu odnesete domů.

Rozměry tašky (šxvxh): 46x65x46.

Hloubka tašky = rozměr od spodní části uší směrem dolů ke spodnímu okraji tašky.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.