cz

Náhrdelník Karla

620,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Autorský náhrdelník s korálky korálu bambus, vytvořený náročnou technikou wire wrapping z drátků z nerezové oceli. Je vytvořený technikou wire - wrapping z drátků z nerezové oceli. Středová ozdobná část je dlouhá 9 cm a je upevněná na jemný nerezový řetízek. Celková délka náhrdelníku je 46 cm a má ještě prodlužovací řetízek. Do soupravy lze doplnit náušnicemi Karla.

Nerezový drátek vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Šperky vyrobené z oceli nekorodují, dají se omývat ve vodě a vystavovat povětrnostním vlivům. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.

Korál je silným ochranným kamenem (kosterním pozůstatkem). Chrání před nehodami, násilí, otravou, lupiči, posedlostí a neplodností (především u žen). Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Vyvolává klidný spánek a zahání rozrušující sny. Je-li věnován dítěti jako dar. zajistí jeho budoucí zdraví. Též zajišťuje dítěti silnou ochranu. Přitahuje lásku a štěstí.

Rak, Ryby

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.