cz

nad prérií svítá

174,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
59,- Kč
120,- Kč

Popis

Nepravidelná jednonitka upředená z jemného merina ( 100% vlna velmi příjemná na omak - vhodná pro nejcitlivější pokožku, neškrábe, nekouše, takže ideální také pro miminka).

Pletení, háčkování a nebo jiná Vaše tvorba si zaslouží kvalitní materiál, již dávno není pravda, že se plete ze zbytků a z toho, co dům dá a že pletou pouze babičky a to pouze svetry na chalupu a ponožky, do lyžáků.

Pletení i háčkování se stává velmi moderní záležitostí a je to uklidňující činnost, při které můžete povídat, smát se se svými blízkými a přitom Vám pod rukama vzniká úžasná nádhera. Vlněné výrobky jsou krásné.

Vlna je přirozeně antibakteriální, odvádí pot z těla a je velmi hřejivá. Váš vlněný svetřík, čepice nebo šátek Vám vydrží při správném praní mnoho let.

Příze je barvena ještě ve fázi česance, tzn. před upředením. Barvy jsou zafixovány, nicméně raději ze začátku doporučuji prát odděleně, je možné, že se barva ještě může lehce vymývat, rozhodně Vám nevybledne, nebojte:-)

Lze kombinovat s ostatními mými přizemi třeba střídáním řad v úpletu.

Údržba: i když má příze úpravu sueprwash (ta by měla být zárukou neplstění), pereme pouze ve vlažné vodě, neždímeme, pouze lehce vymačkáme vodu, třeba zatočením do ručníku a necháme uschnout volně rozložené.

30 gramů 121 metrů

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.