cz

...batikované s ozdobným prošitím..."Splynutí" M/L

2 600,- Kč
Vyberte velikost: XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL Uni
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
120,- Kč

Popis

...moje splynutí...s vůní...s ránem...s ptačím zpěvem...s květy...s listy...s větvovím...s větrem...s barvami jara...

Dlouhé šaty s dvojitou nakládanou  kapsou (bílé puntíky na mintovém podkladě + designová zahraniční látka s ptáčky a větvičkami) zdobenou násobným prošitím ozdobným lístečkovým stehem, okraje začištěn dvojitým pružným lemem.

Materiál - na předním díle ručně batikované viskozové hedvábí ( náhražka pravého hedvábí, na dotyk i nošení velice příjemné, vzdušné, lehké). I do těch nejparnějších dnů. Kolem výstřihu zašištěny šikmým proužkem (bílo-mintový puntík), rukávky - široká zřasená ramínka - lemované designovou tyrkysovou "ptáčkovou" látkou. Tvarované pomocí dvou prsních záševků. Bohatě zdobené prolínajícím se násobným prošitím ozdobným lístečkovým stehem ve třech barvách (šedá, lila a sytě růžová)

Zadní díl z viskozového pružného úpletu (díky elastanu se krásně přizpůsobí postavě - přilne jako "druhá kůže" i bez pasových záševků:-)). Dolní okraj začištěný overlockem, nezahnutý.

logo na ručně šité bavlněné cedulce, prací na 40 stupňů.

ideální pro velikost M - L...foceno na postavě XL - obléknete, ale jsou hodně obeplé,-) ...figurína velikosti 36 - na postavě vel. S tedy budou příjemně volné...

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.